Uslovi kupovine | Ferrol Home
Pokon kupon

Uslovi kupovine

Poštovani korisnici,

Prilikom posete našeg sajta www.ferrolhome.rs i prilikom svake kupovine, pretpostavlja se da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koji su detaljnije prikazani u tekstu koji sledi. Molimo vas da ih pažljivo pročitate kako biste izbegli moguće propuste prilikom naručivanja i kupovine putem naše web stranice.


SIGURNOST I ZAŠTITA PODATAKA

Izjava o zaštiti ličnih podataka

Kako bismo mogli uspešno da obradimo Vašu porudžbinu, neophodno je da nam dostavite određene lične podatke, kao što su Vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.
Pružene informacije koristićemo samo kako bismo vam uspešno dostavili željeni proizvod i obavestili Vas o trenutnom stanju Vaše porudžbine. Pored ličnih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju sa ciljem da poboljšamo našu ponudu i izgled naših stranica i omogućimo Vam jednostavnije korišćenje i sigurniju i udobniju kupovinu. Sve informacije koje ste nam dostavili strogo se čuvaju, dostupne su samo zaposlenima kojima su navedene informacije potrebne za obavljanje posla. Za detaljnije informacije pročitajte našu Politiku privatnosti.

Mi se obavezujemo da ćemo zaštititi privatnost svih naših korisnika.

 

Sigurnost plaćanja

FERROLHOME DOO ima implementiranu 3D Secure tehnologiju koja podrazumeva dodatne metode provere verodostojnosti ovlašćenja (MasterCard Secure code i Verified by VISA) kupca odnosno korisnika platne kartice. Kroz implementiranu 3D Secure tehnologiju, štitimo Vas kao klijenta prilikom plaćanja, i osiguravamo od eventualne zloupotrebe platnih kartica. Ovo je najviši nivo bezbednosti na srpskom tržištu i u svetu u ovoj oblasti koji mi i naša banka pružamo našim korisnicima. Takođe, ono što bismo hteli da napomenemo, nikakve informacije koje su vezane za Vašu kreditnu karticu se ne čuvaju.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Opis proizvoda

FERROLHOME DOO garantuje za kvalitet i sigurnost svojih proizvoda. FERROLHOME DOO nastoji da sve proizvode na sajtu opiše što je tačnije i preciznije moguće. Proizvodi su predstavljeni po grupama i nameni, tako da možete na jednostavniji način pronaći ono što vam je potrebno. Imajte na umu da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo stoprocentno da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda. Ako imate bilo kakvih sumnji ili dodatnih pitanja o proizvodu, možete nas kontaktirati putem e-maila: hello@ferrolhome.rs ili putem kontakt formulara koji možete pronaći na dnu naše stranice. Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak, nudimo vam mogućnost zamene proizvoda ili povrata. Za više informacija možete pogledati sekciju „Reklamacije i povrat robe”.

Cene proizvoda

Sve cene na sajtu www.ferrolhome.rs prikazane su u dinarima, sa uključenim PDV-om.

FERROLHOME DOO se obavezuje da Vam proizvod isporuči po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše porudžbine i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost Vaše kupovine.

Zavisno od konačne vrednosti Vaše porudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju porudžbine.

Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta www.ferrolhome.rs upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje) i omogućava pristizanje proizvoda u neoštećenom stanju.

 

PLAĆANJE I DOSTAVA

Način plaćanja

FERROLHOME DOO podržava sledeće načine plaćanja:
• Plaćanje debitnom karticom
• Plaćanje kreditnom karticom
• Plaćanje putem transfera novca sa Vašeg bankovnog računa ( za ovaj način plaćanja zamolićemo Vas da nam se obratite putem maila na e-mail adresu hello@ferrolhome.rs)

FERROLHOME DOO ima implementiranu 3D Secure tehnologiju koja podrazumeva dodatne metode provere verodostojnosti ovlašćenja (MasterCard Secure code i Verified by VISA) kupca odnosno korisnika platne kartice. Kroz implementiranu 3D Secure tehnologiju, štitimo Vas kao klijenta prilikom plaćanja, i osiguravamo od eventualne zloupotrebe platnih kartica. Ovo je najviši nivo bezbednosti na srpskom tržištu u ovoj oblasti koji mi i naša banka pružamo našim kupcima.

Troškovi transporta i dostava

Prilikom poručivanja proizvoda i kreiranja Vaše porudžbine, u zavisnosti od vrednosti, precizno i jasno će Vam biti prikazano da li se dostava robe naplaćuje ili ne i, ukoliko se naplaćuje, koji je tačan iznos troškova dostave.

Rok za dostavu proizvoda na Vašu kućnu adresu ( ili na adresu koju ste naveli u porudžbenici) je 20 radnih dana od dana kreiranja porudžbine.

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućavaju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Dostava robe se vrši putem kurirske službe Nelt Logistic i  moguća je isključivo na teritoriji Republike Srbije.

 

 

 

Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu www.ferrolhome.rs možete preuzeti na sledeće načine:

• Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;

• Na drugoj adresi: ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije (ispostava poklona), možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbe.

 

VAŽNA NAPOMENA! Preporučujemo Vam da prije preuzimanja, utvrdite i proverite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja koja su eventualno nastala u transportu, a koja su vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočite oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pakovanja uzrokovalo i oštećenje dostavljenih proizvoda. Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo Vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja Vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure Vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

 

REKLAMACIJE I POVRAT PROIZVODA

 

Jedan od osnovnih ciljeva kompanije FERROLHOME DOO je da sa Vama ostvari odnos zasnovan na poverenju i pruži Vam usluge u skladu sa Vašim željama, potrebama i specijalnim zahtevima. Kupac u potpunosti zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.

Ukoliko se ipak dogodi da iz nekog razloga budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će Vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Sa zahtevom za reklamaciju robe kao i za sva Vaša pitanja i nedoumice možete nam se obratiti putem e-mail adrese: hello@ferrolhome.rs ili putem kontakt formulara koji možete naći na dnu naše web stranice.

 

Procedura reklamacije i povrata proizvoda

 

Ukoliko kupac iskaže zahtev za reklamaciju, potrebno je da nam se obrati putem maila na e-mail adresu hello@ferrolhome.rs ili putem kontakt formulara koji može da pronađe na dnu naše web stranice. Zahtev treba sa sadrži detaljne informacije o porudžbini, razloge nezadovoljstva i fotografije proizvoda. Naša kompanija se obavezuje da elektronskim putem potvrdi prijem reklamacije i u roku od 3 radna dana odgovori na zahtev sa predlogom rješenja.

 

Ukoliko je na predlog rešenja reklamacije potrebno poslati proizvod nazad, kurirska služba Nelt Logistic sa kojom poslujemo će preuzeti proizvod sa adrese kupca. Proizvod mora da sadrži originalan račun, garantni list i sve pripadajuće dokumente koji su isporučeni zajedno sa proizvodom.

 

Izuzetno je važno da kupac pošalje apsolutno svaki deo proizvoda koji smo mu dostavili zajedno sa proizvodom, da ne ošteti kutije (pakovanje) u kojima smo mu poslali proizvod i da ih koristi za slanje proizvoda nazad kako ne bi došlo do oštećenja istog.  Ako se navedeni uslovi ne ispoštuju, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

 

Nakon pristizanja i preuzimanja proizvoda od strane naše kompanije, kupcu se, u skladu sa zahtevom, šalje novi proizvod ili uplaćeni novac refundira.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, FERROLHOME DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC I Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Nakon što kupac od strane naše kompanije dobije potvrdu o povratu novca, u zavisnosti od procesa i transakcija njegove banke, realizacija može trajati u prosjeku 3-10 dana. U ovom procesu, ferrolhome.rs ne ostvaruje nikakav interes. Ukoliko je povratni postupak odložen zbog greške u kreditnoj kartici, neophodno je da se kupac za detaljne informacije obrati odjeljenju za korisnike njegove banke.

 

VAŽNE NAPOMENE!

 

* FERROLHOME DOO nije odgovoran za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećete moći da ostvarite svoje pravo na jednostrani raskid i povrat novca. Molimo Vas da zato na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite.