O Nama | Ferrol Home
Pokon kupon

O Nama

 

Ferrol Home je kompanija koja ima višegodišnje iskustvo u prodaji i distribuciji velikog broja različitih proizvoda i brendova u oblasti uređenja doma.

Osnovana od strane dva prijatelja i menadžera različitih profila, ali sa istom etikom i preduzetničkom vizijom, naša kompanija raste veoma brzo. Istraživanjem, razvojem i distribucijom dizajniranih i kvalitetnih proizvoda, Ferrol Home gradi sopstvenu istoriju i svakodnevni uspeh, ujednačavajući iskustvo i vredan doprinos svog tima, partnera i klijenata širom sveta.

U vremenu u kojem nam dizajneri iz dana u dan predlažu nove trendove, Ferrol Home je istinski posvećen pronalaženju i pružanju najboljih proizvoda za svaku prostoriju u Vašem domu i ispunavanju Vaših potreba u funkcionalnom i estetskom smislu.


Naša glavna motivacija da iz dana u dan budemo sve bolji i pružimo vrhunsku uslugu jesu zadovoljstvo i sreća naših potrošača i njihovih porodica. Pozitivne reakcije koje od njih dobijamo kada naši proizvodi stignu u njihov dom su naš vetar u leđa i znak da smo na pravom putu.

 

FERROLHOME DOO

Zelengorska 1G 11070 Novi Beograd

PIB prodavca : 110934272

Matični broj : 21403296

Informacije